AVblackmagic.nl webshop
AVNED.nl webshop

AVblackmagic

Speciaal voor alle Blackmagic Design producten

- AVBlackmagic is onderdeel van AVNed -

Zoals de naam al doet vermoeden is AVBlackmagic.nl een website speciaal ingericht op het assortiment van Blackmagic Design. Product informatie, direct makkelijk bestellen, koppelingen tussen producten welke met elkaar samen werken, alles onder één 'online' dak. Mocht je naar een product en/of onderdeel op zoek zijn welke niet in onze store vermeldt staat, neem dan vooral contact met ons op. Dit contact kan onder andere telefonisch plaats vinden, maar ook per email en allerlei Social Media wegen (zie contactgegevens).

Naast onze online store is er ook een fysieke showroom waar met en zonder afspraak producten te bekijken en te testen zijn. Het is het handigst om een afspraak te maken om zeker te zijn dat het product waar voor je langs wilt komen beschikbaar is voor een demonstratie. Uiteraard is het altijd mogelijk om onder het genot van een lekker bakje koffie geheel vrijblijvend onze showroom te bezichtigen.

Deze showroom zetten we ook meer dan eens in om grotere product/merk demonstraties te geven. Vooral bij de introductie van nieuwe items is het wenselijk om een product specialist meer te laten vertellen over dat specifieke nieuwe product of bredere range van producten. Deze demonstraties zijn voor iedere geïnteresseerde toegankelijk en worden via de nieuwsbrief en Social Media kanalen aangekondigd.

Door de jarenlange ervaring in dit vakgebied kan ons team je ook voorzien van een persoonlijk en passend advies. Zo weet je zeker dat je datgeen aanschaft wat voor jouw specifieke situatie nodig is. Van handige voeding of converter oplossingen tot volledige cameraketens en compleet ingerichte studio’s. We komen er dagelijks mee in aanraking.

Ook op het gebied van occasion en ex-demo apparatuur weten wij aardig de weg te vinden. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd waarin vele camera’s en accessoires circuleren. Deze zijn niet altijd in de online store te vinden, echter zit dit wel vaak in ons hoofd. Schroom niet ons te contacteren wanneer je naar een gebruikt product op zoek bent.